Лилиуми

Лилиуми

Лилиумите са красиви цветя, които се развиват от луковици. В категорията Лилиуми луковици можете да откриете голямо разнообразие от видове и сортове, включително Aziatic, StarGazer, Purple Heart, Dizzy и др. Луковиците на лилиумите са подходящи за засаждане в градината или в саксии и са лесни за отглеждане. Те изискват добре дренирана почва и пълен до частичен ден на слънце. Лилиумите цъфтят през лятото и предлагат невероятни цветове и аромати. Те са идеални за създаване на красиви цветни композиции и букети.

Покажи :
Сортиране по:

Лилиум Asiatic white

Лилиумът е луковично растение и се засажда на дълбочина 15 см. През  периода март- април или наесен - през октомври - ноември. При засаждане дъното на дупката се посипва с едър пясък, корените се разпростират и между тях също се посипва пясък. Най-подходяща е умерено песъчливата пръст, богата на хумус. Растенията се поливат редовно и обилно. Виреят най-добре на слънчево място...

2,00 лв.

Лилиум Purple Heart

Лилиумът е луковично растение и се засажда на дълбочина 15 см. През  периода март- април или наесен - през октомври - ноември. При засаждане дъното на дупката се посипва с едър пясък, корените се разпростират и между тях също се посипва пясък. Най-подходяща е умерено песъчливата пръст, богата на хумус. Растенията се поливат редовно и обилно. Виреят най-добре на слънчево място. ..

2,80 лв.