Цветя


Покажи :
Сортиране по:

СЕМЕНА НА АСТРИ ПРИНЦЕС МИКС

АСТРИ ПРИНЦЕС МИКСЕдногодишно, лесно за отглеждане, изправено растение с височина 50 см, образуващо много на брой цветове. Използва се за цветни лехи и за рязан цвят.2 гр..

3,00 лв.

Семена на Кактуси (Специална Селекция)

Смес от подбрани видове многогодишни кактуси. Нуждаят се от слънчеви места и са подходящи за отглеждане в саксии вътре или в земята навън. Не са издръжливи на зимен студ...

5,00 лв.

Семена на теменуга(виола) Пастел - микс от изящни цветове

Виолата или както е по-позната у нас – градинска теменужка произхожда от семейство теменугови, състоящо се от 400-500 разновидности. Това красиво декоративно цвете вирее основно в умерения пояс на северното полукълбо, но се среща също на Хаваите и в Андите.Повечето разновидности на теменугата са многогодишни тревисти растения. Този сорт на теменугата обаче е двугодишен, отличаващ се със своите асиметрични изящни цветове. Стъблото на теменужката е нежно, силно разклонено, образуващо закръглена туфа.Това красиво многогодишно цвете цъфти главно пролет и есен, а цветовете на този микс ще ви изумят с наситена палитра от бели, жълти, виолетови и др. цветове. ..

1,20 лв.

Тор за градински цветя

Специално разработен за листно приложение и бързи, забележими резултати. С високо съдържание на микроелементи и 29% уреа. Незабавно подхранва растенията, подобрява цвета на листата. Увеличава количеството им през новата вегетация.Пръскайте винаги, когато растенията имат нужда от подхранване или дтуг недостиг. Повтаряйте на всеки 10 дни.Количество: 10 грама, за 10 литра.Приложение: Листно на всеки 10 дниДозировка: Листно: 1г / 1л водаУсловия на съхранение: • На сухо и проветливо място;• Да не се допуска пряк контакт със светлина• Далеч от източници на топлина и възпламеняване• Да не се допуска контакт с киселини и неорганични замърсители ..

1,20 лв.

Тор за саксийни цветя

Специално разработен за листно приложение и бързи, забележими резултати. С високо съдържание на микроелементи и 29% уреа. Незабавно подхранва растенията, подобравя цвета на листата. Увеличава количеството им през новата вегетация.Пръскайте винаги, когато растенията имат нужда от подхранване или друг недостиг. Повтаряйте на всеки 10 дни.Количество: 10 грама, за 10 литра.Приложение: Листно на всеки 10 дниДозировка: Листно: 1г / 1л водаУсловия на съхранение: • На сухо и проветливо място;• Да не се допуска пряк контакт със светлина;• Далеч от източници на топлина и възпламеняване;• Да не се допуска контакт с киселини и неорганични замърсители...

1,20 лв.