Мушкато


Покажи :
Сортиране по:

Kpaлcкo мyшкaтo - Pelargonium grandiflorum №1

Kpaлcкo мyшкaтo - Pelargonium grandiflorum №1Кралcкoтo мyшкaтo, ce нapичa oщe и Aнглийcкo или Цapcкo. Цвeтoвeтe ca гoлeми и кичecти. Цъфти oт пpoлeттa дo кpaя нa лятoтo. 3a дa yдължитe пepиoдa и кoличecтвoтo нa цъфтeжa,xyбaвo e дa ce пoдxpaнвa пpeз лeтния пepиoд пoнe вeднъж ceдмичнo. Oт пpoлeттa дo eceнтa, тpябвa дa ce пocтaви нa cвeтлo и пpoвeтливo мяcтo. 3имaтa e жeлaтeлнo дa ce пpибepe в cвeтлo пoмeщeниe, в кoeтo дa ce пoддъpжa тeмпepaтypa мeждy 10 и 15 гpaдyca. Пpeз тoзи пepиoд ce пoливa yмepeнo,зaщoтo тoзи copт нe пoнacя пpeoвлaжнявaнe. Pacтeниятa, кoитo Bи пpeдлaгaмe ca c виcoчинa 20-30cм, вкopeнeни в caкcии Ф12...

5,90 лв.

Кралско Мушкато - Pelargonium grandiflorum №2

Кралското мушкато се нарича още Английско или Царско. Цветовете са големи и кичести. Цъфти от пролетта до края на лятото. За да удължите периода и количеството на цъфтежа, хубаво е да се подхранва през летния период поне веднъж седмично. От пролетта до есента, трябва да се постави на светло и проветливо място, Зимата е желателно да се прибере в светло помещение, в което да се поддържа температура между 10 и 15 градуса. През този период се полива умерено, защото този сорт не понася преовлажняване. Растенията, които ви предлагаме да с височина 20-30 см, вкоренени в саксии Ф12. ..

5,90 лв.

Кралско Мушкато - Pelargonium grandiflorum №4

Кралското мушкато се нарича още Английско или Царско. Цветовете са големи и кичести. Цъфти от пролетта до края на лятото. За да удължите периода и количеството на цъфтежа, хубаво е да се подхранва през летния период поне веднъж седмично. От пролетта до есента, трябва да се постави на светло и проветливо място, Зимата е желателно да се прибере в светло помещение, в което да се поддържа температура между 10 и 15 градуса. През този период се полива умерено, защото този сорт не понася преовлажняване. Растенията, които ви предлагаме да с височина 20-30 см, вкоренени в саксии Ф12. ..

5,90 лв.