Семена на краставица Флорияна F1 за целогодишно отглеждане в оранжерии

Сорта е краставица от женски тип на цъфтеж и е предназначен за целогодишно отглеждане в оранжерии от израелски полиетилен, стъкло или др. видове конструкции. Това я превръща в наистина примамлив за производителите сорт.

Флорияна F1 образува мощни растения с големи тъмнозелени листа, които са доста адаптивни към условията на отглеждане. Сорта понася добре ниски и високи температури. Това е особено важно при отглеждане на краставици в оранжерии, където не рядко има много голяма температурна разлика м/у деня и нощта.

Основно предимство на краставици Floriyana F1 е безспорно нейния плод. Сорта образува краставици с удължено цилиндрична форма, те са наситено тъмнозелени на цвят, доста лъскави и оребрени. Средната дължина е около 30 – 34 см, а средното тегло около 300 – 340 гр. Краставицата е с изключително приятен вкус, притежава крехка консистенция, хрупкава и с наситен освежаващ краставичен аромат. Сорта се цени и използва за прясна консумация.

Не на последно място е и предимството на плода да запазва своята свежест и добър търговски вид дълго време след откъсване.

Тези качества на Флорияна F1 я превръщат в атрактивен сорт за производители и любители на дългата салатна краставица.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Семена на краставица Флорияна F1 за целогодишно отглеждане в оранжерии

  • Прегледано: 279
  • Код на продукта : Флорияна F1
  • Наличност : В наличност
  • 4,50 лв.

Възможни опции