Семена на дългоплодни краставици Палермо F1 100с.

Професионалното производство на краставици изисква от производителите да познават добре предлаганите на пазара сортове, за да могат да изберат най-подходящия за условията на своето производство. Успешните хибриди за есенно-зимно и ранно пролетно производство не са толкова много и лесно могат да бъдат отличени. Такъв е и Палермо

Хибридът има висока ефективност на фотосинтезата, което го прави идеално пригоден за късите есенно-зимни дни. Високият интензитет на растеж на този сорт позволява концентриран и ранен добив, с бързо плододаване.

Палермо има отворена структура, което от една страна позволява на слънчевото греене да достигне по-лесно до важните части на растението и от друга – улеснява процеса на обработка и събиране на реколтата.

Плодовете на Палермо са с атрактивен тъмнозелен цвят, къса шийка и леко оребряване. Отличават се със способността си да останат свежи за продължителен период от време. Комбинацията от ранна поява на пазара, много добрите вкусови качества и отличния търговски вид го правят предпочитан сорт за много производители, които реализират успешно своята продукция.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Семена на дългоплодни краставици Палермо F1 100с.

  • Прегледано: 181
  • Код на продукта : Палермо F1
  • Наличност : В наличност
  • 26,30 лв.

Възможни опции