Семена на краставици Тести грийн F1  (Саката Япония)

Магазин Semenata.eu предлага за своите клиенти Семена на краставици Тести грийн F1 висококачествени на световно известната фирма Саката (Япония). Краставиците (познати още с латинското си наименование Cucumus sativus L.) се предлагат в оригинална опаковка с гарантиран произход и гарантирано японско качество.

Характерно за този сорт е, че той е ранен и е подходящ за отглеждане в стъклени или полиетиленови оранжерии, както и на открито за ранно полско производство.

От семената на краставици Тести Грийн F1 на Саката покълват здрави и мощни растения устойчиви на брашнестата мана и на обикновена мана, които са сред най-сериозните проблеми при производството на краставици в България. По този начин свеждате до минимум използването на всякакви химикали и препарати за растителна защита, които се натрупват в плодовете. Тези устойчивости на краставиците Тести Грийн ги правят много ценни при производство на био краставици и био зеленчуци.

От сортовите семена на краставица Тести Грийн F1 на Саката се образуват тъмно зелени плодове, които са гладки с малки бели бодли (брадавички), имат крехка и хрупкава консистенция, изключително високи вкусови качества.

Друго основно предимство на този невероятен сорт е, че краставиците са устойчиви на високи температури, а това в съчетание с устойчивостта на мани осигурява дълъг период за бране. Друго предимство е, че краставиците са подходящи (поради устойчивостта на високи температури) за отглеждане през лятото.

Краставиците на Саката са с изключително висок добив.

Едно от най-важните условия, за да имате висок добив е редовното поливане. Краставиците се нуждаят от повече влага, поддържайте почвата постоянно влажна с Пределна полска влагоемност около 80% (това е влагата в почвата която трайно се задържа след напояване). Това е особеност, която трябва да съобразите, ако отглеждате краставиците редом с други видове зеленчуци и култури.

Друго важно условие за добър добив и здрави устойчиви растения е редовното подхранване на растенията. Препоръчва се използване на торове за зеленчуци или професионални торове за краставици.

За да се радвате на оптимални вкусови качества, се препоръчва брането на краставицата да се извършва, когато достигне размери дължина 30 см и диаметър 3 мс.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Семена на краставици Тести грийн F1 (Саката Япония)

Семена на зеленчуци - Краставици Тести грийн F1

  • Прегледано: 5497
  • Код на продукта : Тести грийн F1
  • Наличност : В наличност
  • 29,50 лв.

Възможни опции


Тагове: Семена, на, зеленчуци, Семена на зеленчуци, Краставици, Тести, грийн, Краставици Тести грийн F1 buy in

Този средно ранен сорт е изключително популярен със своя страхотен вкус.Плодовете са доста едри и&nb..
2,00 лв.

Розов блян е индетерминантен среднокъсен до късен директен сорт домати. Плодовете преди узряване с..
1,90 лв.

Ранен, високодобивен, с отлични вкусови качества хибрид. Начин на отглеждане и резитба като българск..
3,00 лв.

Салатен сорт, подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито.Плодовете са тъмнозелени с много малки..
1,50 лв.

Ранен сорт, подходящ за готвене, консервиране и изсушаване. Плодовете са с дължина 6-7 см, нежни, мн..
1,30 лв.

ПРАЗ Старозагорски камуш БГ- Allium porrumВисокодобивен късен сорт. Стъблото е нежно, крехко, с дълж..
1,00 лв.