Ягода

Ягода

Категорията Ягода включва различни сортове семена на ягоди, които могат да бъдат отглеждани в градината или на балкона. Ягодите са популярно плодово растение, което произвежда сладки и сочни плодове. За успешното им отглеждане е необходимо да се поставят на слънчево място и да им се осигури редовно поливане. Ягодите могат да се отглеждат в градината в гроздове или на отделни градински лехи, както и в саксии на балкона. Отглеждането им изисква постоянно подрязване на изсъхналите листа и плодове, за да се подпомогне растежът на нови.

Покажи :
Сортиране по:

Семена на Горски Ягоди

СЕМЕНА НА ГОРСКИ ЯГОДИЛесно за отглеждане растение, образуващо множество малки, ярко червени, много сладки и ароматни плодове. Предпочита полусенчести места. 0.35 гр..

5,00 лв.

Семена на Ягода Четири Сезона

Средно ранно лесно за отглеждане растение, образуващо ярко червени и много сладки плодове с добър размер...

5,00 лв.

Ягода Висяща Атила

ЯГОДА ВИСЯЩА АТИЛАНов вид пълзяща алпийска ягода, образуваща дълги до 1.5 м ластуни и ароматни, овални, червени плодове, които се появяват 3-4 месеца след засаждането. Растението образува цветове и плодове до есента. Много е подходящо за отглеждане в кошници, саксии и купи, висящи на височина най-малко 1.5 м. Прави се разсад, като семената се поставят в почвата, покриват се и се поддържа температурата 20-25°C. Покълването отнема около 14-20 дни. Когато разсада има 4-5 листенца е готов за разсаждане на разстояние от около 30 см.0.2 гр..

5,00 лв.