Семена от домати Паулина

Паулина БГ е индетерминантен ранозрял до средноранозрял хибриден сорт домати. Растенията са средно мощно до мощно развити, плодовете са без зелен пръстен, плоско кръгли до кръгли, гладки, при узряване - равномерно червени, едри (средно тегло - 210-230 грама, на богат агрофон - 280 и повече), средно твърди, непукливи, с много добри вкусови качества.

Паулина БГ е първият български сорт домати, в който е постигнато обединяване в един сорт на трудно съчетаващите се признаци - ранозрелост и едрина на плодовете. Сортът съчетава благоприятно най-важните за доматите стопански качества - ранозрелост, добив, едрина, външен вид и вкусови качества на плодовете.

Подходящ е за ранно производство предимно в условията на полиетиленови оранжерии, както и за ранно и средноранно производство на открити площи. За засаждане се използват растения, от предварително произведен разсад

Технология на отглеждане на растенията - на опорна конструкция, едностъблено, по схема 80/30-35 см, с прекършване на вегетативния връх на растенията след трети лист над 5-то или 6-то съцветие, в зависимост от намеренията за по-ранна продукция.

Притежава устойчивост на тютюнева мозайка, вертицилиум и фузариум. Продукцията в пълна зрялост е подходяща за прясна консумация, а при прибиране във фаза начало на узряване и за експорт.


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Семена от домати Паулина

Семена от домати Паулина

  • Прегледано: 4621
  • Код на продукта : Паулина
  • Наличност : В наличност
  • 3,00 лв.

Възможни опции


Тагове: Семена, на, зеленчуци, Семена на зеленчуци, Домати, Паулина, Домати Паулина buy in

Този високодобивен български сорт розов домат е идеалният избор както за ранно, също така и за късно..
5,80 лв.

ДОМАТИ  БГ ФантазияИндетерминантен сорт домати. Плодовете са много едри, със средно тегло 500 г..
2,50 лв.

ДОМАТИ Розова магияПЪРВИЯТ ПАТЕНТОВАН БЪЛГАРСКИ РОЗОВ ДОМАТ.Високодобивен  индетерминантен сорт..
2,50 лв.

СЛОНОВО УХО е сорт сладка чушка с много, много едри и месести плодове! Младите плодове са тъмно..
2,00 лв.